Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vasnețov: Poporul moldovenesc retrăiește aceste clipe dificile alături de poporul rus

© Sputnik / Rodion ProcaAmbasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov a fost convocat la MAEIE
Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov a fost convocat la MAEIE - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2024
Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov a fost convocat la MAEIE. Foto de arhivă
Abonare
Ambasadorul rus de la Chișinău a oferit un comentariu pentru Sputnik în legătură cu atentatul teorist din Rusia
CHIȘINĂU, 24 mart - Sputnik. Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a oferit un comentariu exclusiv pentru Sputnik Moldova sâmbătă dimineață.
„Tragedia de ieri, atacul terorist de la Crocus de lângă Moscova, care s-a soldat cu moartea și rănirea unor oameni nevinovați, nu a lăsat indiferentă întreaga comunitate mondială. Poporul moldovenesc prietenos, retrăiesc aceste clipe dificile alături de poporul rus. Urmărim cum oamenii continuă să vină la sediul Ambasadei cu flori pentru a onora memoria victimelor și a condamna actul inuman de terorism”, a spus diplomatul rus.
El și-a exprimat recunoștința „tuturor cetățenilor Moldovei care împărtășesc amărăciunea tragediei care a luat irevocabil multe vieți omenești”
Fluxul de știri
0