Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sandu: Condoleanțe tuturor familiilor celor uciși în atacul terorist de la Moscova

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaМайя Санду
Майя Санду - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2024
Abonare
Potrivit Ministerului moldovean de Externe, printre victimele atacului terorist din regiunea Moscovei nu se află cetățeni moldoveni.
CHIȘINĂU, 23 martie - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a exprimat condoleanțe familiilor victimelor atacului terorist din Moscova.
"Moldova condamnă terorismul și orice formă de violență împotriva civililor, a oamenilor nevinovați", a declarat șefa statului într-o declarație pe rețelele de socializare.
Ea a mai spus că, potrivit datelor colectate de Ministerul de Externe în cursul nopții, printre victime nu se află cetățeni moldoveni.
"Empatizăm cu victimele și cu toți cei care au pierdut persoane dragi în urma atacului terorist de ieri", a conchis Sandu.
Vineri, 22 martie, în jurul orei 20.00, bărbați înarmați în camuflaj au deschis focul în sala de concerte Crocus City Hall din Krasnogorsk, în apropiere de Moscova. Aceștia au intrat cu forța în sală, împușcând oamenii de la mică distanță și aruncând bombe incendiare. Ulterior, în clădire a izbucnit un incendiu, care a dus la prăbușirea acoperișului. Potrivit celor mai recente date ale Comitetului de Investigații din Rusia, peste 100 de persoane au fost ucise în atacul terorist.
Fluxul de știri
0