Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A fost publicată lista celor spitalizați în urma atacului terorist din Rusia

© Sputnik / Sergey Bobylev / Accesați arhiva multimediaСтрельба в "Крокус Сити Холле"
Стрельба в Крокус Сити Холле - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2024
Abonare
Ministerul pentru Situații de Urgență a publicat o listă cu 107 persoane spitalizate după atacul terorist de la Crocus City Hall
CHIȘINĂU, 23 mart - Sputnik. Ministerul pentru Situații de Urgență a publicat lista persoanelor spitalizate după atacul terorist de la Crocus City Hall. Lista a fost plasată pe site-ul ministerului cu referire la datele Ministerului Sănătății de la ora 9:00, ora Moscovei.
În lista actualizată figurează 107 persoane.
Vineri seara, în "Crocus City Hall" din Krasnogorsk a avut loc un schimb de focuri și un incendiu. La acea oră trebuia să aibă loc un concert al trupei "Picnic". Potrivit corespondentului RIA Novosti, care a asistat la incident, cel puțin trei bărbați în camuflaj și fără măști au dat buzna în sală prin parter. Infractorii au împușcat oamenii de la distanță mică și au aruncat și bombe incendiare. Potrivit ultimelor informații, 60 de persoane au fost ucise, inclusiv trei copii.
Comitetul de Investigații al Rusiei a deschis un dosar penal privind atacul terorist. Membri ai forțelor de ordine lucrează la fața locului.
Purtătorul de cuvânt al președintelui, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin a fost informat despre împușcăturile din "Crocus" încă din primele minute, el primește informații despre ceea ce se întâmplă și despre măsurile luate de toate serviciile relevante.
Ulterior, serviciul de presă prezidențial a precizat că șefii FSB, Ministerului de Interne, Comitetului de Investigații și Rosgvardia i-au raportat șefului statului despre ancheta atacului terorist, iar șeful Ministerului pentru Situații de Urgență a raportat despre măsurile de salvare a oamenilor, ministrul sănătății și guvernatorul regiunii Moscova au raportat despre asistența acordată victimelor.
Fluxul de știri
0