Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldova și Ungaria au semnat un plan de acțiuni comun

© Photo : Ministerul Afacerilor Externe al Republicii MoldovaMihai Popșoi și Péter Szijjártó
Mihai Popșoi și Péter Szijjártó - Sputnik Moldova, 1920, 22.03.2024
Mihai Popșoi și Péter Szijjártó
Abonare
Moldova și Ungaria au semnat un plan de acțiuni comun
CHIȘINĂU, 22 mart – Sputnik. La Budapesta, alături de omologul său Szijjártó Péter, ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi a semnat Planul de Acțiuni dintre Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova și Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei în vederea schimbului de cunoștințe privind procesul de aderare la Uniunea Europeană, anunță serviciul de presă al MAE.
Acest plan, potrivit sursei oficiale, marchează angajamentul comun al Republicii Moldova și Ungariei de a intensifica cooperarea bilaterală, concentrându-se pe susținerea integrării țării noastre în Uniunea Europeană și pe schimbul de bune practici.
Popșoi s-a întâlnit azi și cu preşedintele Adunării Naţionale a Ungariei, Laszlo Köver.
„Oficialii au discutat despre cooperarea moldo - maghiară în domeniul economic, social, cultural, provocările Republicii Moldova în parcursul european și cum decurge procesul de armonizare a legislației naționale cu acquis-ul comunitar”, mai aflăm din aceeași sursă.
Protesc antiguvernare la Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2024
Politică
Sondaj: practic fiecare moldovean vrea un președinte dedicat interesului național
Fluxul de știri
0