Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Minskul a condamnat atacul terorist de la Crocus Cty Hall

© Sputnik / Maksim Blinov / Accesați arhiva multimediaAtac terorist în sala de concerte Crocos City Hall de lângă Moscova
Atac terorist în sala de concerte Crocos City Hall de lângă Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 22.03.2024
Atac terorist în sala de concerte Crocos City Hall de lângă Moscova
Abonare
Minskul a condamnat atacul terorist de la Crocus Cty Hall
Lukașenko a exprimat condoleanțe în legătură cu atacul terorist îngrozitor din sala de concerte a Crocus Cty Hall din regiunea Moscova, care s-a soldat cu victime civile.
„Condamnăm ferm această ucidere brutală a unor oameni nevinovați, pentru care nu poate exista nicio justificare. Sunt convins că toți cei care au luat parte la planificarea și comiterea acestui act de violență vor fi identificați și vor primi pedeapsa pe care o merită. În această oră tristă, doresc curaj și perseverență familiilor și prietenilor victimelor pentru a supraviețui pierderii ireparabile, precum și o însănătoșire rapidă tuturor celor afectați”, a declarat președintele belarus Aleksandr Lukașenko.
Ministerul Afacerilor Externe al Belarusului despre tragedia din Primăria Crocus de lângă Moscova: acest act terorist monstruos nu poate fi justificat
Fluxul de știri
0