Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au avut loc percheziții de amploare la Penitenciarul 13 din Chișinău

© Sputnik / Мирослав РотарьPenitenciarul 13
Penitenciarul 13 - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2024
Abonare
Poliția anunță că u avut loc percheziții de amploare la Penitenciarul 13 din Chișinău
CHIȘINĂU, 21 mart – Sputnik. Percheziții în Penitenciarul nr.13 din capitală au avut loc, anunță Poliția Republicii Moldova.
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate, în comun cu ofițerii Direcției urmărire penală a INI, au documentat acțiunile unor membri într-o cauză penală ce vizează o organizație criminală, formată din deținuți, dar și persoane aflate în libertate, implicate în procesul de acumulare a mijloacelor băneşti în aşa numitul „общак”, pentru susținerea organizaţiei criminale, în urma estorcărilor de bani de la persoane fizice, acţiunilor de şantaj, circulației ilegale a substanţelor narcotice şi altor infracţiuni săvârșite pe teritoriul Republicii Moldova, țărilor Uniunii Europene și CSI.
Polițiștii au efectuat mai multe percheziții în celulele deținuților care se conformează și susțin regulile hoțești și cele ale organizației criminale.
Au fost stabilite mai multe ascunzișuri special amenajate, de unde au fost ridicate zeci de telefoane mobile și mai multe înscrisuri de ciornă, care prezintă interes pentru cauza penală.
Plantarea copacilor în cadrul campaniei Grădina Memoriei a avut loc într-un sector din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2024
Societate
Moldova s-a alăturat campaniei "Grădina Memoriei"
Fluxul de știri
0