Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Prințul William ar fi băgat Casa Regală britanică într-un nou scandal

© AP Photo / Dominic LipinskiWilliam și Harry dezvelesc bustul mamei lor, prințesa Diana
William și Harry dezvelesc bustul mamei lor, prințesa Diana - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2024
Abonare
Prințul William ar fi băgat Casa Regală britanică într-un nou scandal
CHIȘINĂU, 18 mart - Sputnik. Casa Regală a Marii Britanii este din nou în centrul unui scandal. De această dată „vedeta” este prințul William, despre care se zvonește că ar avea o amantă care ar fi însărcinată.
Bârfele despre prințul William și Sarah Rose Hanbury circulă de multă vreme, iar de când Kate Midddleton a dispărut din viața publică, zvonurile au degenerat de-a dreptul.
Palatul Kensington a declarat că absența Prințesei de Wales din ochii publicului se datorează recuperării ei după o „operație abdominală planificată”, care a avut loc pe 19 ianuarie. Palatul susține în continuare că prințesa va reveni la îndatoririle cotidiene până la Paște.
Unii spun că absența lui Kate ar fi cauzată de posibila relație extraconjugală pe care prințul William ar aveao cu Sarah Rose Hanbury, Marchiza de Cholmondeley, prietenă veche cu familia regală.
Palatul Kensington a refuzat să comenteze aceste bârfe dar apărătorii lui Hanbury susțin că „zvonurile sunt complet false”.
Prințul William în stânga și regele Carol al II-lea în dreapta - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2024
Internațional
Prințul William ar putea prelua o parte din atribuțiile regelui bolnav Carol al III-lea
Fluxul de știri
0