Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Prezența la vot la alegerile prezidențiale din Rusia a trecut de 35%

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaActivitatea Centrului de informare din cadrul CEC al Federației Ruse
Activitatea Centrului de informare din cadrul CEC al Federației Ruse - Sputnik Moldova, 1920, 16.03.2024
Activitatea Centrului de informare din cadrul CEC al Federației Ruse. Foto de arhivă
Abonare
Potrivit rezultatelor din prima zi de votare la alegerile prezidențiale din Rusia, prezența la vot a fost de peste 35%.
CHIȘINĂU, 16 martie - Sputnik. În prima zi de votare în cadrul alegerilor prezidențiale din Rusia, prezența la vot după închiderea tuturor secțiilor de votare de pe teritoriul țării a fost de 35,40 la sută. Astfel de date au fost publicate de Comisia Electorală Centrală a Federației Ruse.
Primele secții de votare din Rusia au fost deschise în Kamchatka și Ciukotka. Vineri, la ora 9.00, s-au deschis secțiile de votare din cea mai vestică regiune a Rusiei, regiunea Kaliningrad.
Șefa Comisiei Electorale Centrale din Rusia, Ella Pamfilova, a declarat anterior că aproape 2,6 milioane de ruși au votat anticipat. De asemenea, mai mult de un milion de ruși au folosit deja votul electronic la distanță.
Patru candidați candidează pentru postul de președinte: Leonid Slutsky, Nikolai Kharitonov, Vladislav Davankov și Vladimir Putin.
Работа Информационного центра ЦИК РФ - Sputnik Moldova, 1920, 15.03.2024
Rusia
În Rusia a demarat procesul de votare în cadrul alegerilor prezidențiale
Fluxul de știri
0