Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Politician rus: Occidentul intervine în alegerile din Rusia prin Ucraina

© Sputnik / Vladimir Trefilov / Accesați arhiva multimediaAndrei Klimov
Andrei Klimov - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2024
Abonare
Senator rus: Occidentul a folosit tentativele de atacuri ucrainene pentru a interveni în alegeri
CHIȘINĂU, 14 mart – Sputnik. Pentru a interveni în alegerile din Rusia, Occidentul folosește nu numai ONG-urile, personalitățile publice și politice, ci și încercările Kievului de a ataca regiunile rusești, a declarat vicepreședintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației din Rusia, vicepreședintele Comitetului Permanent al Rusiei în mișcarea mondială „Pentru libertatea națiunilor!” Andrei Klimov, comentând atacurile ucrainene în regiunea rusă Kursk.
„De data aceasta, pentru a crește în mod artificial tensiunea preelectorală, dușmanii Rusiei se folosesc nu numai de dezertori politici, ONG-uri și rețele sociale controlate de Occident, agenții de propagandă de stat din țări neprietenoase, diplomați străini, aș dori să vă atrag atenția, dar și teroriști militanti naturali care au încercat recent să spargă granița rusă cu forța și au fost lichidați legal”, a spus senatorul într-o conferință de presă.
El a mai spus că publicațiile americane, citând sursele lor guvernamentale, „nici măcar nu ascund faptul că acest tip de operațiuni militare agresive se desfășoară și cu scopul de a interveni în alegerile rusești”, a adăugat el.
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2024
Internațional
Zaharova, despre declarațiile CIA privind ajutarea Kievului la atacarea Crimeii
Fluxul de știri
0