Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia se află pe calea dezvoltării sale strategice și nu se va abate de la ea

© Sputnik / Гавриил Григоров / Accesați arhiva multimediaInterviul lu iVladimir Putin jurnalistului Dmitri Kiseliov
Interviul lu iVladimir Putin jurnalistului Dmitri Kiseliov - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2024
Interviul lu iVladimir Putin jurnalistului Dmitri Kiseliov
Abonare
Putin: Rusia se află pe calea dezvoltării sale strategice
CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Rusia nu se află la o răscruce, ci pe calea strategică a dezvoltării sale și nu se va abate de la ea, a declarat Vladimir Putin în amplul interviu acordat lui Dmitri Kiseliov.
Despre ce a mai vorbit președintele rus? Iată încă o sinteză a declarațiilor din interviul publicat azi.

Politica externa:

Occidentul a înțeles că este imposibil să-i provoace o înfrângere strategică Rusiei pe câmpul de luptă. Ei sunt neputincioși în fața unității poporului rus.
Rusia este gata de negocieri, dar acestea trebuie să se bazeze pe realități și nu pe „anumite dorințe după consumul de preparate psihotrope”.
Rusia nu are de gând să dezbine Occidentul, el face și singur foarte bine acest lucru.
Triada nucleară a Rusiei este acum mai modernă decât oricare alta.
Coreea de Nord are propria sa umbrelă nucleară. Ei nu ne-au cerut nimic.

În interiorul Rusiei:

️Povara fiscală ar trebui să fie mai echitabilă. Corporațiile cu venituri mari vor aloca mai multe mijloace pentru soluționarea problemele naționale. Una dintre sarcinile principale astăzi este creșterea productivității muncii.
Viitorul Rusiei aparține copiilor, el va fi asigurat de economia tehnologizată, modernă, de realizările științei, de inteligența artificială, tehnică și genetică.
La noi, 70% dintre bărbați și 72% dintre femei își doresc să aibă doi sau mai mulți copii și statul trebui să-i susțină. În următorii șase ani, planificăm în aceste scopuri până la 14 trilioane de ruble.
75 miliarde vor fi planificate pentru acele regiuni în care natalitatea este mai mică decât media națională, în principal sunt regiunile centrale ale Rusiei și Nord-Vestul.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2024
Rusia
Putin: Rusia va trata ca intervenționiste trupele SUA, dacă vor apărea în Ucraina
Fluxul de știri
0