Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru femeile din Moldova

© Sputnik / OsmatescoМихаил Попшой принес присягу в качестве министра иностранных дел Молдовы
Михаил Попшой принес присягу в качестве министра иностранных дел Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 08.03.2024
Abonare
Președintele țării a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de 8 Martie
CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. De 8 martie, Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru femeile din Moldova, conform comunicatului transmis de biroul de presă al Președinției.
„Sunt mândră de femeile din Moldova care arată zilnic, lumii întregi, că pot. Ele reușesc în orice domeniu: cercetare sau sport, afaceri, producție sau educație, politică sau sănătate. Ele cresc familii, construiesc și dezvoltă afaceri, își asumă riscuri, creează și conduc echipe, educă tineri, tratează pacienți, oferă alinare suferinzilor. Cu încredere și înțelepciune, ele găsesc soluții pentru cele mai dificile probleme”, a spus Maia Sandu.
Șeful statului a spus că moldovencele mișcă lumea din loc:
„Moldovencele mișcă lumea din loc. Datorită lor, țara noastră rezistă și merge înainte, chiar și-n vremuri incerte, pline de pericole și provocări. Pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, apreciem curajul și dăruirea femeilor și ne asumăm să construim o Moldovă europeană, în care femeile și bărbații trăiesc în armonie, având drepturi și oportunități egale, o societate în care fiecare poate trăi liber și fericit”, a conchis Sandu.
Fluxul de știri
0