Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ambasadorul Rusiei la Chișinău a transmis un mesaj de felicitare de 8 Martie

© Sputnik / Mihai CarausОлег Владимирович Васнецов
Олег Владимирович Васнецов - Sputnik Moldova, 1920, 08.03.2024
Abonare
Ambasadorul Fedearției Ruse la Chișinău a transmis un mesajde felicitare pentru toate doamnele cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii
CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. Atașăm mai jos mesajul de felicitare din partea Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov cu prilejul sărbotorii de 8 Martie.
Dragi femei, dragi compatrioți!
Vă felicit sincer de Ziua Internațională a Femeii!
Fie ca această sărbătoare minunată să vă aducă multă bucurie, zâmbete și momente de neuitat, iar inimile voastre să fie pline de sentimente strălucitoare de fericire și iubire.
Generozitatea voastră sufletească nemărginită, energia specială și creativitatea aduc căldură și bunătate în viețile noastre. În mod uimitor, atingeți culmi în activitatea profesională, rămânând în același timp centrul de greutate al familiei și cele care veghează asupra căminului familial, unde, datorită vouă, domnește armonia, iubirea și înțelegerea.
Vă rog să acceptați cuvintele mele sincere de recunoștință și apreciere! Vă doresc multă sănătate, prosperitate și fericire!
Fluxul de știri
0