Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

SIS: Musteață va vorbi azi despre „implicarea Rusiei” în procesele electorale

© Sputnik / Rodion ProcaAlexandru Musteață
Alexandru Musteață - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2024
Abonare
SIS anunță mass-media că șeful său, Musteață, va vorbi azi despre „implicarea Rusiei” în alegeri
CHIȘINĂU, 5 mart – Sputnik. Serviciul de presă al Serviciului de Informații și Securitate anunță că azi, Alexandru Musteața, directorul instituției, va susține o conferință de presă „privind Evaluarea implicării Federației Ruse în procesele electorale din Republica Moldova, în 2024-2025”.
De la preluarea conducerii SIS de către PAS, prin intermediul acestei instituții au fost lansate anterior și alte acuzații în adresa Rusiei.
Pe de altă parte SIS nu vede nicio problemă în prezența (iar prezența deja înseamnă implicare și influență) reprezentanților SUA la mai toate evenimentele publice și mai puțin publice importante din Moldova.
În aceste condiții autoritățile moldovenești, asupra cărora azi deține controlul PAS (gruparea Soros), ar trebui să explice, probabil, că doar SUA (și alte țări care au undă verde de la Washington) se pot implica în treburile interne ale Moldovei. Iar cu Rusia, Chișinăului îi este interzis chiar și dialogul cu privire la toate subiectele din agenda bilaterală, care sunt foarte multe. Orice tentativă de dialog cu Moscova va fi catalogată de propaganda grupării Soros drept „implicarea Rusiei” în treburile interne ale Moldovei.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2024
Societate
A fost anunțat când începe campania de împădurire din acestă primăvară
Fluxul de știri
0