Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Noi remanieri de cadre la Procuratura Generală

© Sputnik / Miroslav RotariЗдание Генеральной прокуратуры Молдавии
Здание Генеральной прокуратуры Молдавии - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2024
Abonare
Consiliul Superior al Procurorilor a aprobat numirea în funcție a unui noi șef interimar al Procuraturii Generale
CHIȘINĂU, 4 mart - Sputnik. „Războiul” în justiția moldovenească continuă. Șeful-adjunct al procurorului general interimar a fost demis din funcție "pentru pierderea încrederii".
Demisia lui Igor Dimciucin a fost solicitată de procurorul general interimar, Ion Munteanu și aprobată astăzi de Consiliul Superior al Procurorilor.
Funcția nu a rămas vacantă foarte mult timp. În locul lui Igor Dimciucin la funcția de șef adjunct al procurorului general interimar a fost numit Sergiu Brigai.
Numirea acestuia a fost aprobată de Consiliul Superior al Procurorilor la propunerea procurorului general interimar, Ion Munteanu.
„Examinând demersul domnului Ion Munteanu, procurorul general interimar, cu privire la exprimarea acordului scris asupra candidaturii domnului Sergiu Brigai pentru numirea în funcția de adjunct al procurorului general interimar, Consiliul Superior al Procurorilor a hotărât: a exprima acordul pentru numirea domnului Sergiu Brigai în funcția de adjunct al procurorului general interimar pe perioada exercitării mandatului de procuror general interimar”, a declarat președintele CSP, Dumitru Obadă.
Fluxul de știri
0