Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Acord de cooperare între Iran și Algeria

© AP Photo / Ronald ZakDrapelul național al Iranului
Drapelul național al Iranului - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2024
Drapelul național al Iranului. Foto de arhivă
Abonare
ISNA: Iranul și Algeria vor coopera în domeniul petrolului și gazelor, precum și în cel al științei
CHIȘINĂU, 4 mart - Sputnik. Reprezentanții delegațiilor de rang înalt ale Iranului și Algeriei în cadrul vizitei oficiale a președintelui Republicii Islamice Iran, Ebrahim Raisi, în Algeria, au semnat șase documente privind cooperarea în diverse domenii, a relatat agenția de presă ISNA.
"În continuarea programului vizitei oficiale a președintelui... Ebrahim Raisi în Algeria ... după ce a participat la o reuniune comună a delegațiilor la nivel înalt și a oficialilor din Republica Islamică Iran și din Algeria, cu participarea președinților celor două țări, au semnat șase documente privind cooperarea în domeniile petrolului și gazelor, științific, tehnologic, al cunoașterii intensive, al sportului, al turismului și al mass-mediei", se arată în comunicat.
Ebrahim Raisi, în fruntea unei delegații de rang înalt, a participat la cel de-al șaptelea summit al Forumului țărilor exportatoare de gaze (GECF).
Fluxul de știri
0