Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Spînu este gata să-și amâne îndatoririle publice de dragul campaniei electorale

© Sputnik / Mihai CarausAndrei Spînu
Andrei Spînu - Sputnik Moldova, 1920, 03.03.2024
Andrei Spînu. Foto de arhivă
Abonare
Vicepremierul Andrei Spînu va face parte din staff-ul electoral pentru alegerile prezidențiale și referendum, care vor avea loc în acest an.
CHIȘINĂU, 3 mart – Sputnik. Andrei Spînu nu exclude că ar putea demisiona din funcția de viceprim-ministru și ministru pentru a participa la campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

„Cunoaștem foarte multă lume care vrea să se implice, inclusiv din societatea civilă și din alte partide care o să promoveze ideea de integrare europeană. Respectiv această campanie va fi mult mai largă și va fi mai multă lume implicată. Este greu să spunem că va fi un șef de stat și o persoană care va gestiona totul pentru că nu va putea. Voi face parte din această echipă pentru că eu cred cu toată tăria că unica șansă pentru țara noastră este integrarea europeană”, a declarat Spînu.

El a mai declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că pe lângă membrii Partidului Acțiune și Solidaritate care vor fi implicați în campania electorală care urmează vor fi incluși în staff-ul electroral mai mulți reprezentanți ai unor partide pro-europene și societății civile.
Fluxul de știri
0