Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Senatului României va efectua o vizită în Republica Moldova

© Sputnik / OsmatescoNicolae Ciucă
Nicolae Ciucă - Sputnik Moldova, 1920, 29.02.2024
Nicolae Ciucă. Foto de arhivă
Abonare
Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă va efectua o vizită de lucru la Chișinău
CHIȘINĂU, 29 feb - Sputnik. Președintele Senatului României, Nicolae-Ionel Ciucă, va efectua o vizită în Republica Moldova în perioada 1-2 martie.
Potrivit agendei vizitei, oficialul va avea întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu.
În 1 martie, cei doi președinți de parlament, Igor Grosu și Nicolae-Ionel Ciucă, vor planta copaci la Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru”. Ulterior, oficialii vor participa la inaugurarea celei de-a 58-a ediții a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor” cu genericul „Vine, vine primăvara, mărțișor în toată țara”.
Președintele Senatului României, Nicolae-Ionel Ciucă, va fi însoțit, în vizita sa la Chișinău, de către eurodeputații Siegfried Mureșan și Rareș Bogdan, precum și de secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu.
Fluxul de știri
0