Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Armenia și Azerbaidjan au convenit să continue negocierile privind tratatul de pace

© Photo : The Office of the President of the Republic of ArmeniaMilitari armeni la granița cu Azerbaidjanul. Fotografie de arhivă
Militari armeni la granița cu Azerbaidjanul. Fotografie de arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 29.02.2024
Militari armeni la granița cu Azerbaidjanul. Fotografie de arhivă. Foto de arhivă
Abonare
Armenia și Azerbaidjan au convenit asupra continuării negocierilor privind tratatul de pace
CHIȘINĂU, 29 feb - Sputnik. Miniștrii de externe ai Armeniei și Azerbaidjanului, Ararat Mirzoyan și Jeyhun Bayramov, au convenit să continue negocierile privind încheierea unui tratat de pace, a anunțat joi serviciul de presă al Ministerului de Externe al Armeniei.
" În perioada 28-29 februarie, la vila Borzig din Berlin au avut loc discuții între ministrul Afacerilor Externe al Republicii Armenia, Ararat Mirzoyan, și ministrul Afacerilor Externe al Republicii Azerbaidjan, Jeyhun Bayramov. Miniștrii și delegațiile acestora au discutat pozițiile privind prevederile proiectului de acord bilateral "Cu privire la stabilirea păcii și a relațiilor interstatale între Armenia și Azerbaidjan". A fost exprimat acordul reciproc de a continua negocierile pe marginea chestiunilor deschise", se arată în raportul publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe.
Se menționează că, în timpul vizitei, a avut loc o întrevedere cu ministrul german de externe Annalena Berbock, atât în format bilateral, cât și trilateral.
Fluxul de știri
0