Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Spînu le-a mulțumit șoferilor de rute care nu s-au alăturat protestului breslei

© Sputnik / Mihai CarausAndrei Spînu
Andrei Spînu - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2024
Abonare
Spînu le-a mulțumit șoferilor de rute care nu s-au alăturat protestului breslei
CHIȘINĂU, 28 feb - Sputnik. Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu le-a transmis un mesaj de mulțumire șoferilor de transport public care au ieșit ieri pe rute, în condițiile în care peste 70% din curse au fost anulate în semn de protest.
Andrei Spînu a spus că le mulțumește tuturor șoferilor și operatorilor de transport rutier care au ieșit la muncă și au asigurat oamenii cu transport.
„Pe parcursul ultimelor zile am avut mai multe discuții cu transportatori care nu susțin blocarea rutelor. Azi majoritatea transportatorilor au fost la muncă. Totodată accentuez că vom lucra pentru a îmbunătăți lucrurile în domeniul transportului rutier. Vom încuraja pe cei care vor să muncească corect. Oamenii au nevoie de transport modern, autobuze și microbuze mai noi, eliberarea biletelor pasagerilor, asigurarea suficientă cu rute la orele și zilele necesare pentru locuitorii din orașe și sate. Șoferii trebuie tratați corect, fără dijmă zilnică în schimb la autorizații eliberate de monopoliști", a scris Spînu.
Anterior el i-a amenințat pe șoferii care au refuzat să iasă pe rute în semn de protest că vor fi sancționați foarte dur.
Transport auto interurban - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2024
Societate
Protestul transportatorilor de pasageri: 70% din cursele naționale au fost suspendate
Fluxul de știri
0