Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Carlson consideră mediatizarea în Occident a războiul din Ucraina drept o minciună

© AP Photo / Richard DrewFILE - In this March 2, 2017, file photo, Tucker Carlson, host of "Tucker Carlson Tonight," poses for photos in a Fox News Channel studio in New York
FILE - In this March 2, 2017, file photo, Tucker Carlson, host of Tucker Carlson Tonight, poses for photos in a Fox News Channel studio in New York - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2024
Abonare
Renumitul jurnalist american crede că felul cum este reflectat războiul ucrainean pentru societatea occidentală ca fiind o minciună
CHIȘINĂU, 28 feb - Sputnik. Modul în care este prezentat conflictul ucrainean în Occident este „o minciună de proporții nebunești”, a spus jurnalistul Tucker Carlson.
"Nici nu trebuie să fii un expert militar pentru a înțelege că Ucraina nu este în pragul victoriei". Pentru a face asta, trebuie doar să te uiți pe Wikipedia", îl citează @ino_tv.
Ideea că Ucraina „va câștiga în mod inevitabil acest război” este nefondată, a spus Carlson. El vede problema că mass-media americană a promovat această idee pe tot parcursul conflictului.
Jurnalistul a menționat că a fost extrem de surprins când a aflat că Rusia produce mai multe obuze de artilerie decât toate țările NATO „într-un raport de șapte la unu”.
Fluxul de știri
0