Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ion Ceban anunță consultări publice privind taxele locale

© Sputnik / Rodion ProcaIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2024
Abonare
Primarul CHișinăului Ion Ceban anunță consultări publice privind taxele locale
CHIȘINĂU, 26 feb – Sputnik. Primarul Capitalei Ion Ceban anunță că și în acest an Primăria Chișinău supune consultării publice proiectul de decizie privind stabilirea taxelor locale pentru anul curent în gestiune.
„În acest an au fost organizate 20 de sesiuni de consultări cu mediul academic, cu asociațiile de business în cadrul fiecărei Preturi, cu asociații de investitori străini și cu Consiliile consultative pe lângă Primarul general pe care le avem create la Primăria Chișinău”, menționează edilul.
El mai subliniază că au fost înaintate mai multe propuneri, unele au fost discutate în cadrul consultărilor, altele au fost transmise pe poșta electronică. Toate propunerile au fost examinate, unele fiind aprobate. Decizia privind aplicarea taxelor locale este gata să fie inclusă pe ordinea de zi a Consiliului municipal.
Proiectul de buget pentru anul 2024 în prima lectură, în scurt timp va fi gata pentru plasare spre consultări publice, la fel ca și în cazul taxelor locale, în termenul stabilit de lege.
Benzinărie - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2024
Economie
ANRE anunță despre stabilizarea prețurilor la carburanți
Fluxul de știri
0