Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Companiile aeriene din Moldova vor putea opera zboruri directe spre Marea Britanie

© Sputnik / Rodion ProcaAvion al companiei poloneze LOT decolează de pe Aeroportul Internațional Chișinău
Avion al companiei poloneze LOT decolează de pe Aeroportul Internațional Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2024
Avion al companiei poloneze LOT decolează de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Foto de arhivă
Abonare
Cetățenii Republicii Moldova vor beneficia de curse aeriene directe dinspre și înspre Marea Britanie.
CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik. Guvernul a aprobat o hotărâre prin care companiile aeriene de la Chișinău vor putea efectua zboruri directe spre Marea Britanie, despre această decizie anunță Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR).
„Acordul privind serviciile aeriene între Republica Moldova și Marea Britanie a fost a aprobat în ședința de astăzi a Executivului. Documentul a fost semnat la Londra, pe 22 ianuarie 2024”, se anunță în comunicatul MIDR.
În comunicat se mai menționează că acest Acord va contribui la consolidarea relațiilor diplomatice și economice, precum și la favorizarea climatului investițional dintre Republica Moldova și Marea Britanie și Irlanda de Nord.
De asemenea, dezvoltarea traficului de pasageri va aduce beneficii directe consumatorilor, care se vor reflecta în servicii de calitate, tarife reduse și timpi de călătorie mai mici.
Fluxul de știri
0