Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

CEC va organiza consultări privind organizarea alegerilor pe malul stîng al Nistrului

© Sputnik / Mihai CarausВыборы в парламент Молдовы 2021
Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2024
Abonare
CEC va elabora un regulament privind organizarea și funcționarea secțiilor de votare în regiunea transnistreană.
CHIȘINĂU, 21 februarie - Sputnik. Comisia Electorală Centrală (CEC) din Moldova inițiază consultări publice privind definirea și funcționarea secțiilor de votare în localitățile din stânga Nistrului.
„Comisia Electorală Centrală anunță despre inițierea consultărilor publice a proiectului de hotărâre „Pentru aprobarea Regulamentului privind constituirea și funcționarea secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului”, se anunță într-un comunicat al instituției.
Potrivit comunicatului, scopul proiectului de hotărâre constă în reglementarea modului de constituire și funcționare a secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului la alegerile parlamentare, prezidențiale și, respectiv, în cazul referendumului republican.
CEC transmite că observațiile, sugestiile și propunerile cu valoare de recomandare asupra acestui proiect pot fi trimise până la data de 12 martie 2024.
Fluxul de știri
0