Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Carlson a declarat că Johnson i-a cerut un milion de dolari pentru un inteviu

© AP Photo / Richard DrewJurnalistul american Tucker Carlson
Jurnalistul american Tucker Carlson  - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2024
Jurnalistul american Tucker Carlson . Foto de arhivă
Abonare
Jurnalistul a spus că doar în astfel de condiții fostul premier britanic a acceptat să vorbească cu el despre Ucraina și să-i explice poziția sa
CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik. Jurnalistul american Tucker Carlson a povestit că a încercat să organizeze un interviu cu fostul premier britanic Johnson, care îl numise "unealtă a Kremlinului" din cauza interviului său cu Putin.
"Boris Johnson m-a numit 'unealtă a Kremlinului' sau ceva de genul acesta. <...> Așa că am făcut o cerere pentru un interviu cu Boris Johnson. <...> În cele din urmă, unul dintre consilierii săi a revenit cu un răspuns și a spus: "Va vorbi cu tine, dar te va costa 1 milion de dolari. Vrea un milion în dolari americani, aur sau bitcoini". Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu o zi sau două", a declarat Carlson.
El a explicat că numai în aceste condiții Johnson a acceptat să vorbească cu el despre Ucraina și să îi explice poziția sa.
"Mă atacă fără să-mi explice de ce mă înșel și de ce are el dreptate. Iar acest lucru este făcut de un om care, la cererea guvernului american, a împiedicat de unul singur un acord de pace în Ucraina în urmă cu un an și jumătate și care, în opinia mea, este responsabil pentru moartea a sute de mii de oameni. Iar el nu îmi va clarifica nimic din toate acestea într-un interviu până când nu-i voi plăti un milion de dolari", a mai declarat jurnalistul.
"Nu îl apăr pe Putin, dar Putin nu mi-a cerut un milion de dolari. Așa că... Boris Johnson este un tip mult mai alunecos și mai neplăcut decât Vladimir Putin", a spus Carlson.
Fluxul de știri
0