Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția: fragmentele de dronă căzute lângă Etulia Nouă nu conțin material explozibil

© Photo : Telegram / Poliția de Frontieră a Republicii MoldovaFragmente de dronă, identificate în raionul Vulcănești
Fragmente de dronă, identificate în raionul Vulcănești - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2024
Abonare
Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a revenit cu informații noi despre cazul legat de depistarea unor fragmente de dronă pe teritoriul țării noastre.
CHIȘINĂU, 18 feb - Sputnik. Poliția de Frontieră informează că în urma unor acțiuni desfășurate la locul căderii fragmentelor de dronă s-a constatat că nu există exploziv și zona respectivă nu prezintă niciun risc pentru comunitate.
Zona în care au fost depistate fragmentele de dronă a fost complet curățată.
Poliția mai subliniază că autoritățile competente au luat toate măsurile necesare pentru a proteja localitatea Etulia Nouă, din raionul Vulcănești, în urma descoperirii la aproximativ 5 km de localitate a resturilor de dronă pe data de 17 februarie 2024.
Amintim că pe 17 februarie 2024, în jurul orei 16:40, în apropierea localității Etulia Nouă, raionul Vulcănești, au fost identificate alte fragmente ale unei drone, asemănătoare celei de tip „Герань-2". Deci, poliția moldovenească știe cum arată aceste drone! Informația despre aceste fragmente a fost transmisă autorităților competente, iar accesul în zona unde s-au găsit resturile dronei a fost restricționat.
Fragmentele de dronă au fost depistate într-un câmp, la aproximativ 2 km de linia frontierei moldo-ucrainene și circa 5 km de localitate.
Rămășițe ale avionului IL-76 care transporta prizonieri ucraineni, doborât de militarii ucraineni cu complicitatea consilierilor britanici - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2024
Internațional
Sursă: britanicii se află în spatele atacului asupra Il-76 cu prizonieri ucraineni
Fluxul de știri
0