Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultimatumul înaintat de fermierii care au blocat vama Leușeni expiră în această dimineață

© Sputnik / Rodion ProcaProtest al fermierilor la Vama Leușeni
Protest al fermierilor la Vama Leușeni - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2024
Protest al fermierilor la Vama Leușeni. Foto de arhivă
Abonare
Protestul organizat de fermieri la Vama Leușeni, care durează de două zile, urmează să aibă un deznodământ astăzi după ce expiră ultimatumul înaintat de agricultori.
CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Ieri, fermierii care protestează la vama Leușeni-Albița au înaintat autorităților centrale de la Chișinău un ultimatum care urmează să expire în această dimineață.
„În cazul în care pînă mîine dimineață nu avem stabilită întîlnire în formatul Guvern - Parlament - Președinție, începînd cu ora nouă dimineața accesul către vama Leușeni în ambele sensuri va fi blocat. Noi alte soluții nu avem. (...). Sau plecăm toți și stingem lumina”, a declarat unul din liderii protestului.
Amintim că, mai mulți fermieri cu tractoarele protestează de două zile la Leușeni, în apropiere de principalul punct de trecere a frontierei cu România, iar după ce au blocat drumul spre vamă, ei solicită ajutorul Guvernului pentru a interveni în soluționarea problemelor stringente cu care se confruntă cei din domeniul agriculturii.
Fluxul de știri
0