Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Chișinău Arena va primi o nouă finanțare de la Guvern

© SputnikChișinău Arena
Chișinău Arena - Sputnik Moldova, 1920, 13.02.2024
Abonare
Agenția Proprietății Publice a lansat spre dezbatere publică un proiect de hotărâre de guvern prin care se dorește alocarea de mijloace financiare de la stat pentru Chișinău Arena.
CHIȘINĂU, 13 feb - Sputnik. Astăzi a demarat iniţierea elaborării proiectului Hotărârii Guvernului „Cu privire la alocarea mijloacelor financiare Societății cu Răspundere Limitată „Arena Națională”, acest anunț a fost publicat de Agenția Proprietății Publice.
„Proiectul de act normativ urmează a fi elaborat întru executarea art. 6 alin. (1) lit. b) și alin. (2) din Legea bugetului de stat pentru anul 2024 și are drept scop alocarea, din contul mijloacelor prevăzute în bugetul de stat pentru anul 2024, a mijloacelor financiare pentru majorarea capitalului social Societății cu Răspundere Limită „Arena Națională””, se menționează în comunicatul APP.
Conform prevederilor Legii bugetului de stat pentru anul 2024 este prevăzut ca pentru această instituție publică să fie alocate mijloace financiare în sumă de 65515,6 mii de lei (echivalentul a 3146,76 mii de euro) în urma a unei hotărâri de Guvern.
Potrivit sursei citate, în vederea eficientizării procesului de elaborare a proiectului respectiv, se solicită respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor.
Acest proiect de hotărâre urmează a fi propus pentru dezbateri publice și elaborat până la data 21 februarie 2024.
Fluxul de știri
0