Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Recean: „Guvernul investește”, Chicu: „să-l alunge cât mai repede”

© Sputnikbani
bani - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2024
Abonare
Guvernul investește în multe domenii și crește salariile, spune prim-ministrul Dorin Recean.
CHIȘINĂU, 11 feb – Sputnik. Guvernul investește în multe domenii și crește salariile, spune prim-ministrul Dorin Recean într-o înregistrare video din care omul își poate crea impresia că mai bine nu s-a trăit niciodată în Moldova decât acum.
Pe de altă parte a urmat o replică dură a fostului prim-ministru Ion Chicu. El are obiceiul să analizeze periodic cifrele.
„Duru Maiei, dacă ar face un minim efort și ar citi măcar primul alineat din Legea Bugetului de Stat pe anul 2024, ar vedea că suma planificată a cheltuielilor este cu 2,2% mai mică ca cea din 2023. Iar dacă din anturajul său de analfabeți s-a găsit cineva să-i sugereze să manipuleze cu suma executată de-facto la cheltuieli în 2023, apoi îi sugerez să-l alunge cât mai repede. Pentru că de executarea legii (rectificată, de altfel, în octombrie) la capitolul cheltuieli, tot el este responsabil...”, a scris Chicu.
Doina Gherman - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2024
Politică
Doina Gherman este acuzată că ar fi o mincinoasă
Fluxul de știri
0