Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ilan Șor: Occidentul încearcă prin orice mijloace posibile să atragă Moldova în război

© Sputnik / POOL / Accesați arhiva multimediaIlan Șor la întâlnirea cu deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse Leonid Kalașnikov
Ilan Șor la întâlnirea cu deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse Leonid Kalașnikov - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2024
Ilan Șor la întâlnirea cu deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse Leonid Kalașnikov. Foto de arhivă
Abonare
Ilan Șor a făcut mai multe declarații cu privire la situația politică din țara noastră în timpul vizitei sale la Moscova.
CHIȘINĂU, 8 feb - Sputnik. Occidentul încearcă prin orice mijloace posibile să atragă Moldova în război, însă țara nu are nevoie deloc de acest lucru, a declarat politicianul de opoziție Ilan Șor la întâlnirea cu deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse Leonid Kalașnikov.
Iată principalele declarații făcut de politicianul din opoziție:
Numai în ultima perioadă, în Moldova au fost aduse arme care valorează sume enorme de bani.
Trebuie să spunem fățiș adevărul că cursul și calea Moldovei trebui îndreptate spre Est.
La noi va avea loc un referendum privind aderarea la UE. Nu am nici cea mai mică îndoială că îl vor câștiga forțele sănătoase, iar ei vor pierde.
Guvernul pro-european a înșelat populația vorbitoare de limba rusă, promițând înainte de alegeri că o va ajuta și va reprezenta inclusiv interesele acesteia.
Acțiunile actualelor autorități privind deteriorarea relațiilor cu Rusia sunt îndreptate doar spre îmbunătățirea imaginii lor în fața Europei și creșterea propriilor salarii și funcții, pe care contează să le primească după ce se vor muta în Occident.
Fluxul de știri
0