Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Nosatâi s-a întâlnit cu ambasadorul Poloniei Kobzdej

© Sputnik / OsmatescoAnatol Nosatîi
Anatol Nosatîi - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2024
Abonare
CHIȘINĂU, 6 feb – Sputnik. Ministrul Apărării al Republicii Moldova anunță că azi ministrul de resort Anatolie Nosatîi a avut o întrevedere cu ambasadorul Poloniei la Chișinău, Tomasz Kobzdej, la care au fost prezenți atașatul militar, colonel Pawel Stuleblak, precum și reprezentanți ai Companiei de tehnologie de apărare „MESKO S.A.”.
„Subiectele de discuție au vizat cooperarea bilaterală în domeniul apărării, perspectivele intensificării acesteia, precum și programele de asistență acordate țării noastre în contextul transformării Armatei Naționale”, informează succint serviciul de presă al Ministerului Apărării.
Oficialii s-au familiarizat cu activitatea companiei "MESKO S.A și au semnat un Acord de colaborare în contextul obiectivului de modernizare a instituției de apărare.
Кандидат в президенты от республиканской партии Дональд Трамп на предвыборном мероприятии в Нашуа - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2024
Internațional
Al Treilea Război Mondial: Trump a făcut o declarație șocantă despre Biden
Fluxul de știri
0