Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Occidentul are diverse scenarii de agravare a situației la granițele Rusiei

© Sputnik / Vladimir PolusatovСергей Миронов
Сергей Миронов - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2024
Abonare
Liderul formațiunii politice din Rusia „O Rusie Justă - Pentru Adevăr” a comentat informațiile despre posibilă trimitere a unei forțe expediționare NATO în Ucraina.
CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Occidentul are diverse scenarii de agravare a situației la granițele Rusiei - începând cu Norvegia și Finlanda, terminând cu Moldova, a declarat liderul partidului rus „O Rusia Justă – Pentru Adevăr” Serghei Mironov, comentând informațiile despre posibilă trimitere a unei forțe expediționare NATO în Ucraina.
„Vor putea „contingentele limitate” ale NATO să schimbe situația din Ucraina? Nu. Va putea astfel NATO să provoace un război cu Rusia? Da. Va putea să-l câștige? Nu. Vor fi cauzate pagube ireparabile membrilor alianței? Da”, a spus politicianul.
El a menționat că NATO înțelege că, pentru ei, un conflict cu Rusia, o putere nucleară, este un drum cu sens unic, inclusiv pentru Marea Britanie, pe care nicio „umbrelă” NATO nu-l poate acoperi de represalii.
„Rusia este pregătită pentru o astfel de evoluție a evenimentelor și are toate forțele și mijloacele pentru a elimina amenințările la adresa securității sale”, a subliniat Mironov.
Fluxul de știri
0