Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O întrebare pentru premier

© Sputnik / OsmatescoПервое заседание правительства под руководством Дорина Речана
Первое заседание правительства под руководством Дорина Речана - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2024
Abonare
În capitală s-a desfășurat un eveniment dedicat Zilei profesionale a autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală
CHIȘINĂU, 28 ian - Sputnik. Astăzi, la “evenimentul festiv organizat de Guvern dedicat Zilei profesionale a autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală”, cel mai premier dintre toți premierii pe care i-am avut până acum, cu o frenezie dubioasă, a declarat:
“Administrația centrală și locală sunt cu toții o echipă. Avem de lucru împreună. Tot ce are Guvernul de făcut, va fi în parteneriat cu administrația publică locală”.
Bun! Dar de ce atunci îl obstrucționează pe primarul Capitalei, Ion Ceban? Căci și acesta este pro-european și progresist până-n măduva oaselor ca și Maia Sandu. Doar că nu-i suflă-n borș... Maiei.
Aha... Administrația centrală va face echipă comună doar cu acei din administrația locală care-i suflă-n borș Maiei Sandu. Acum am înțeles ce a vrut să spună premierul exaltat de o doză de patriotism.
Fluxul de știri
0