Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Business Insider: Rusia are un avantaj enorm pe câmpul de luptă față de Ucraina

© Sputnik / Konstantin Mihalchevskiy / Accesați arhiva multimediaMilitari ruși în apropiere de Armeansk din regiunea Herson în timpul operațiunii militare speciale a Rusiei
Militari ruși în apropiere de Armeansk din regiunea Herson în timpul operațiunii militare speciale a Rusiei - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2024
Abonare
Mașina militară rusă ia turații: Forțele Armate Ruse au un avantaj enorm pe câmpul de luptă față de Ucraina
CHIȘINĂU, 28 ian - Sputnik. Forțele armate ucrainene se află într-o situație aproape critică, în timp ce armata rusă a preluat inițiativa „în domenii cheie” și își dezvoltă arsenalul militar, susțin experții străini de la publicația Business Insider.
Din cauza suspendării sprijinului din partea Washingtonului, armata ucraineană se estompează în fiecare zi. Capacitatea de apărare a Forțelor Armate ale Ucrainei este serios limitată din cauza deficitului de arme.
Între timp, Forțele Armate Ruse au un stoc uriaș de arme în cele mai importante domenii - aprovizionarea cu drone, consolidarea războiului electronic și a altor sisteme de apărare aeriană, precum și creșterea ofertei de vehicule blindate.
Întârzierea Pentagonului în furnizarea de sprijin ar putea duce la o înfrângere inevitabilă pentru Ucraina, se arată în material. În același timp, autoritățile americane nu au acum timp pentru Ucraina. Politicile sângeroase ale lui Biden au dus la consecințe catastrofale, mai întâi în Europa, apoi în Orientul Mijlociu, iar acum chiar în Statele Unite. Au vrut să distrugă Rusia, dar s-a dovedit exact invers.
Fluxul de știri
0