Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Diplomat: relațiile dintre Rusia și Statele Unite se află „într-un punct foarte prost”

© AFP 2024 / FABRICE COFFRINIDrapelele SUA și Rusiei pe Podul Mont-Blanc de la Geneva înaintea summit-ului Putin-Biden
Drapelele SUA și Rusiei pe Podul Mont-Blanc de la Geneva înaintea summit-ului Putin-Biden - Sputnik Moldova, 1920, 26.01.2024
Abonare
Reprezentant adjunct al SUA la ONU, Wood: relațiile cu Rusia sunt într-un punct foarte, foarte prost
CHIȘINĂU, 26 ian – Sputnik. Relațiile dintre Rusia și Statele Unite se află într-un „punct foarte, foarte prost”, a declarat în fața reporterilor reprezentantul permanent adjunct al SUA la ONU, Robert Wood, comentând declarațiile de ieri ale ministrului rus de Externe Serghei Lavrov.
Miercuri, la o conferință de presă la ONU, Lavrov a spus că relațiile dintre Statele Unite și Rusia sunt la un nivel scăzut - „un punct scăzut, practic nu există contacte decât pentru a discuta condițiile de funcționare a misiunilor noastre diplomatice și munca diplomaților lor în Federația Rusă”.
"Relația nu este într-un punct bun. Comunicăm cu ei atunci când avem nevoie aici, la New York. Dar din nou, relația este într-un punct foarte, foarte scăzut", a spus Wood.
dolari americani - Sputnik Moldova, 1920, 25.01.2024
Internațional
Politician american: în actualele condiții Ucraina nu va mai primi bani din partea SUA
Fluxul de știri
0