Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare va mai avea un secretar de stat

© Sputnik / Rodion ProcaMinisterul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 25.01.2024
Abonare
Noul secretar de stat va fi responsabil de identificarea potențialilor donatori, de negocierea proiectelor de asistență tehnică și financiară în agricultură, precum și a acordurilor de comerț
CHIȘINĂU, 25 ian – Sputnik. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare va avea încă un secretar de stat, anunță serviciul de presă al acestei instituții.
„Prin instituirea acestei unități, vom consolida echipa ministerului și vom putea aborda într-un mod mai cuprinzător provocările cu care se confruntă sectorul agricol. Frecvența crizelor impune nevoia urgentă de a adapta modelele de afaceri în agricultură. Prin know-how, extensie rurală și identificarea de noi piețe, dorim să reducem impactul negativ al acestor crize asupra comunității agricole”, a menționat secretarul de stat Vasile Șarban.
Noul secretar de stat va fi responsabil de identificarea potențialilor donatori, de negocierea proiectelor de asistență tehnică și financiară în agricultură, precum și a acordurilor de comerț.
Șomaj, șomeri, căutarea unui loc de muncă - Sputnik Moldova, 1920, 25.01.2024
Societate
Guvernul le promite „servicii active” celor care își caute un loc de muncă
Fluxul de știri
0