Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Rusia a cerut o ședință de urgență a Consiliului de Securitate al ONU

© Sputnik / Alexey AgarishevClădirea sediul ONU din New York
Clădirea sediul ONU din New York - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2024
Abonare
Rusia a cerut o reuniune de urgență a Consiliului de Securitate al ONU, în legătură cu bombardarea în plină zi de către armata ucraineană a unei piețe din orașul Donețk
CHIȘINĂU, 21 ian – Sputnik. Rusia a cerut o reuniune de urgență a Consiliului de Securitate al ONU, cu participarea ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, în legătură cu bombardarea în plină zi de către armata ucraineană a unei piețe din orașul Donețk.
Despre cererea Rusiei cu privire la reuniunea Consiliului de Securitate a anunțat adjunctul reprezentantului permanent al Rusiei la ONU, Dmitri Polianski.
Reuniunea a fost solicitată pentru data de 22 ianuarie.
Azi în prima parte a zilei armata ucraineană a lovit o piață din orașul Donețk la o oră când aceasta era plină de oameni. Toți erau civili. În apropiere nu există obiecte militare. La ora actuală se cunoaște că 25 de oameni dintre cei care se aflau la piață sunt morți. Opt persoane au fost ucise pe loc de lovitura ucraineană, alții au murit ulterior din cauza rănilor.
Un avion militar rusesc în timpul unei operațiuni - Sputnik Moldova, 1920, 19.01.2024
Rusia
Una dintre cele mai de temut rachete rusești a fost modificată substanțial
Fluxul de știri
0