Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ion Ceban, enervat pe PAS: „haită galbenă, impostori, discreerați”

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2024
Abonare
El îi numește „descreierați” pe cei de la guvernare, „care fac tot ce le trăsnește prin cap, închid instituții media, oameni, concediază oameni competenți și pun în loc tot felul de pitici care nu văd mai mult decât propriile interese din mașinile de serviciu”
CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Primarul Chișinăului Ion Ceban a publicat azi un mesaj foarte dur în adresa guvernării PAS.
Edilul subliniază din start că nu are de gând să aleagă prea mult cuvintele, fiind exasperat de comportamentul guvernării.
„Acești impostori cu toată haita lor galbenă întrec orice limite în fiecare zi. Oamenii sunt săraci și tot mai înrăiți pe dezmățul profanilor care s-au cuibărit de 3 ani în ministere, Guvern și Parlament, în instituțiile statului și în presa așa numită „independentă” care îi șterge așa de mult că nici de hârtie igienică nu au nevoie”, scrie Ceban.
În continuare el îi numește „descreierați” pe cei de la guvernare, „care fac tot ce le trăsnește prin cap, închid instituții media, oameni, concediază oameni competenți și pun în loc tot felul de pitici care nu văd mai mult decât propriile interese din mașinile de serviciu”.
„Deja vă este frică să ieșiți singuri pe stradă, deoarece furați țara, iar oamenii deja au înțeles acest lucru. Încetați să înaintați cu încălcarea tuturor normelor democratice și distrugerea țării! În 3 ani de mandat, faceți totul pentru a desființa Republica Moldova! Oamenii sunt tot mai determinați să „boțească fizionomiile” celor care se cred nepedepsiți! Plecați singuri de-acolo de unde ați venit!", conchide primarul Ion Ceban.
Тудор Ульяновски  - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2024
Politică
Ex-ministru: Autoritățile de la Chișinău dau dovadă de infantilism politic
Fluxul de știri
0