Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a întâlnit cu Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaPreședintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați, Filippo Grand
Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați, Filippo Grand - Sputnik Moldova, 1920, 19.01.2024
Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați, Filippo Grand. Foto de arhivă
Abonare
Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați, Filippo Grandi, a vizitat Moldova.
CHIȘINĂU, 19 ianuarie – Sputnik. Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați, Filippo Grandi, aflat în vizită în Republica Moldova.
În cadrul întrevederii, Sandu și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul acordat de organizație Republicii Moldova în depășirea crizei refugiaților, transmite serviciul de presă al șefului statului.
Sandu a subliniat, de asemenea, importanța integrării cetățenilor ucraineni în societatea moldovenească, inclusiv pe piața muncii și în sistemul de învățământ.
Potrivit lui Grandi, criza refugiaților încă nu s-a încheiat și Moldova are nevoie de sprijin internațional puternic în acest sens.
El a vizitat, de asemenea, împreună cu ministrul Afacerilor Interne al Republicii Moldova Adrian Efros, unul dintre cele opt centre incluse în programul de asistență în numerar Centrul de Înscriere în numerar, situat în Chișinău.
Fluxul de știri
0