Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Kievului i se permite să-i tortureze chiar și pe americani, a declarat Lavrov

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaClădirea guvernului de l Kiev
Clădirea guvernului de l Kiev - Sputnik Moldova, 1920, 18.01.2024
Abonare
Lavrov: Kievului i se permite să-i tortureze chiar și pe americani, toată lumea a luat apă în gură
CHIȘINĂU, 28 ian – Sputnik. Occidentul îi permite multe Kievului, chiar să-i tortureze pe americani, a declarat ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, la conferința de presă privind rezultatele anului 2023.
"Aceasta permisivitate în tot ceea ce face <...> El are voie chiar să-i chinuie și să-i tortureze pe americani până la moarte în închisoare. Și toți au luat apă în gură", a spus șeful MAE rus.
El a menționat că SUA de obicei „se agită” atunci când cetățenii lor sunt arestați în alte țări, dar aici „nu au mișcat nici măcar un deget”.
„Permisivitatea este calea spre catastrofă <...> Iar catastrofa s-a întâmplat deja în mintea actualului regim ucrainean și ei își duc într-acolo întreaga lor țară”, a conchis Lavrov.
Săptămâna trecută s-a aflat că bloggerul Gonzalo Lira, care avea cetățenie americană și chiliană, a murit într-o închisoare din Ucraina. Despre moartea lui a comunicat jurnalistul Tucker Carlson, apoi aceasta a fost confirmată de Departamentul de Stat. Fostul prezentator de la Fox News a acuzat Casa Albă de conivență, care a dus la „întemnițarea și torturarea” lui Lyra.
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 18.01.2024
Internațional
Lavrov a acuzat Occidentul de standarde duble în privința teroriștilor
Fluxul de știri
0