Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dorin Recean a discutat la Davos cu șefa BERD

© Sputnik / Rodion ProcaDorin Recean
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 18.01.2024
Abonare
Discuții pe acest subiect Recean a avut cu președinta Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Odile Renaud-Basso
CHIȘINĂU, 18 ian - Sputnik. Premierul Republicii Moldova Dorin Recean, care participă la lucrările forumului economic mondial de la Davos, Elveția, a discutat acolo prioritățile pentru dezvoltarea economică a Republicii Moldova.
Discuții pe acest subiect Recean a avut cu președinta Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Odile Renaud-Basso.
Recean a menționat că atragerea investițiilor străine, consolidarea mediului de afaceri și crearea noilor locuri de muncă sunt principalele obiective setate de echipa guvernamentală.
Demnitarul și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul constant acordat de BERD Republicii Moldova, subliniind importanța proiectelor de infrastructură și celor din domeniul energetic, implementate în țara noastră cu suportul băncii.
Tudor Ulianovschi - Sputnik Moldova, 1920, 17.01.2024
Politică
Fostul ministru de Externe Ulianovschi: Moldova nici în 2030 nu va fi gata să adere la UE
Fluxul de știri
0