Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Nebenzea: Rusia este surprinsă de tăcerea secretarului general al ONU

© Sputnik / Grigory Sysoyev / Accesați arhiva multimediaReprezentantul Permanent al Rusiei în Consiliului de Securitate al ONU, Vasili Nebenzea
Reprezentantul Permanent al Rusiei în Consiliului de Securitate al ONU, Vasili Nebenzea - Sputnik Moldova, 1920, 31.12.2023
Reprezentantul Permanent al Rusiei în Consiliului de Securitate al ONU, Vasili Nebenzea. Foto de arhivă
Abonare
Reprezentantul Permanent al Rusiei în Consiliului de Securitate al ONU, Vasili Nebenzea, în cadrul unei ședințe a declarat că este surprins de tăcerea secretarului general al ONU, Antonio Guterres, în legătură cu atacul efectuat de Ucraina asupra Belgorodului
CHIȘINĂU, 31 dec - Sputnik. Reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia, la reuniunea Consiliului de Securitate al ONU solicitată de Rusia, a numit atacul forțelor armate ucrainene asupra Belgorodului drept unul deliberat, care nu aleatoriu și combinat, un act de terorism.
Bombardarea orașelor pașnice, a spus reprezentantul permanent al Rusiei, scoate la iveală agonia regimului Zelenski; toți organizatorii și autorii atacului terorist de la Belgorod vor fi pedepsiți. Potrivit acestuia, cu cât Kievul creează mai multe amenințări la adresa Rusiei, cu atât Rusia va acționa mai dur.
Totodată, Moscova este surprinsă de tăcerea secretarului general al ONU cu privire la atacul asupra Belgorodului comis de Ucraina.
„Suntem surprinși de tăcerea secretarului general în această chestiune”, a spus el în timpul discursului său la reuniunea Consiliului de Securitate privind atacul asupra Belgorod.
Fluxul de știri
0