Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai mulți militari moldoveni au primit distincții la final de an

© Ministerul Apărării al Republicii MoldovaMilitari moldoveni, imagine din arhiva foto
Militari moldoveni, imagine din arhiva foto - Sputnik Moldova, 1920, 30.12.2023
Abonare
Ministrul Nosatîi a decorat la sfârșit de an un grup de militari şi angajaţi civili din Ministerul Apărării, Marele Stat Major şi unităţi militare.
CHIȘINĂU, 30 dec - Sputnik. Ministrul moldovean al Apărării, Anatolie Nosatîi, a decorat la sfârșit de an un grup de militari şi angajaţi civili din Ministerul Apărării, Marele Stat Major şi unităţi militare, în cadrul unei şedinţe festive care a devenit ceva tradițional pentru Ministerul Apărării.
Ministrul Nosatîi a trecut în revistă realizările semnificative pe domeniul apărării din anul 2023 și a mulțumit efectivului pentru profesionalismul pe care l-a demonstrat la executarea atribuțiilor de serviciu.
La finalul activităţii, Orchestra Prezindețială a Republicii Moldova, Ansamblul „Doina Armatei” precum și alte colective artistice au prezentat un program festiv care a inclus muzică, colinde și urături ale studenților Academiei Militare.
Focuri de artificii - Sputnik Moldova, 1920, 29.12.2023
Societate
Ministerul Mediului îndeamnă cetățenii să evite utilizarea artificiilor și pirotehnicii
Fluxul de știri
0