Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lavrov a spus care este obiectivul diplomației ruse în 2024

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov, interviu pentru Rossia Segodnea
Serghei Lavrov, interviu pentru Rossia Segodnea - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2023
Serghei Lavrov, interviu pentru Rossia Segodnea
Abonare
Lavrov a îndemnat la asigurarea unei percepții obiective a Rusiei
CHIȘINĂU, 28 dec – Sputnik. Obiectivul diplomației ruse în anul viitor este de a asigura o percepție obiectivă a Rusiei în lume, pe fundalul operațiunii speciale în desfășurare și a confruntării ”pe frontul sancțiunilor” cu Occidentul, a declarat ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, într-un interviu pentru RIA Novosti și postul TV ”Rossiya 24”.
„Sarcina este de a asigura o percepție obiectivă a Rusiei în străinătate, așa a fost întotdeauna. În condițiile operațiunii militare speciale, în condițiile rezistenței pe care o opunem Occidentului, inclusiv pe frontul economic, pe frontul sancțiunilor, explicarea obiectivă a acțiunilor noastre capătă o importanță deosebită”, a spus Lavrov, răspunzând la întrebarea despre sarcinile diplomației ruse pentru anul viitor.
Лавров дает интервью генеральному директору Международной медиагруппы Россия сегодня Дмитрию Киселеву - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2023
Internațional
„Rusia e mult mai puternică”: Interviul lui Serghei Lavrov jurnalistului Dmitri Kiseleov
Fluxul de știri
0