Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un fost șef și un actual inspector din poliție au fost reținuți cu țigări și alcool

© Sputnik / Mihai CarausReținere, imagine simbolică
Reținere, imagine simbolică - Sputnik Moldova, 1920, 26.12.2023
Abonare
Un fost șef de direcție al Inspectoratului Național de Investigații și un actual inspector Inspectoratului Național de Securitate Publică au fost reținuți cu cantități mari de țigări și de alcool.
CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Ofițerii INI și ai INSP, cu suportul BPDS „Fulger”, sub conducerea PCCOCS, au reținut un fost șef de direcție al Inspectoratului Național de Investigații și un actual inspector Inspectoratului Național de Securitate Publică.
A urmat o captură de aproape două milioane de țigări și circa jumătate de tonă de alcool etilic, precizează Poliția Republicii Moldova.
După o urmărire ca în filme, ne mai spune Poliția, cei doi au fost reținuți, urmând o serie de percheziții.
Grupul criminal organizat era specializat și în contrabandă cu țigări din Moldova în Ucraina și România de o perioadă îndelungată.
Documentarea a avut loc la indicația conducerii Inspectoratului General al Poliției, care nu tolerează asemena ilegalitați din partea angajaților.
Compiuter, monitor, online - Sputnik Moldova, 1920, 24.12.2023
Internațional
Piețele globale de jocuri online s-au prăbușit din cauza unei decizii a Chinei
Fluxul de știri
0