Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Anca Dragu a fost prezentată echipei de la Banca Națională a Moldovei

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaPreședintele Parlamentului, Igor Grosu, a prezentat-o colectivului pe noua guvernatoare a BNM, Anca-Dana Dragu
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a prezentat-o colectivului pe noua guvernatoare a BNM, Anca-Dana Dragu - Sputnik Moldova, 1920, 26.12.2023
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a prezentat-o colectivului pe noua guvernatoare a BNM, Anca-Dana Dragu. Foto de arhivă
Abonare
Spicherul Parlamentului a fost împreuna cu Anca Dragu la BNM unde a prezentat echipei din cadrul acestei instituții pe noul guvernator al băncii centrale.
CHIȘINĂU, 26 dec - Sputnik. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a prezentat-o astăzi echipei băncii centrale pe Anca Dragu, car a fost numită acum patru zile în funcția de guvernator al Băncii Naționale.

“Dragu are o experiență extraordinară în domeniul financiar-bancar. I-am urat succes în noua sa activitate și am declarat că atât legislativul, cât și cetățenii Republicii Moldova, avem așteptări mari, pentru că ne dorim o bancă rezilientă, puternică, care să contribuie și să participe la dezvoltarea economică și financiară a țării”, afirmă Grosu într-o postarea pe o rețea de socializare.

Grosu mai spune că anul 2024 este un an important pentru Republica Moldova, odată după deschiderea negocierilor de aderare la UE, iar la fel ca și alte instituții strategice, Banca Națională are un rol important în acest proces.
Fluxul de știri
0