Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Putin: toți membrii Consiliului sun de acord cu Declarația privind UEEA

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimedia25 decembrie 2023, Vladimir Putin la Consiliul Economic Suprem al Uniuniii Economice Eurasiatice
25 decembrie 2023, Vladimir Putin la Consiliul Economic Suprem al Uniuniii Economice Eurasiatice - Sputnik Moldova, 1920, 25.12.2023
25 decembrie 2023, Vladimir Putin la Consiliul Economic Suprem al Uniuniii Economice Eurasiatice
Abonare
Putin a declarat că toți membrii Consiliului Economic Suprem Eurasiatic au căzut de acord să aprobe Declarația cu privire la dezvoltarea ulterioară a UEEA.
CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. Toți membrii Consiliului UEEA au fost de acord să aprobe Declarația, care este un document programatic, a anunțat Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.
În debutul ședinței Consiliului Economic Suprem Eurasiatic Vladimir Putin a declarat că contează pe faptul că Declarația privind dezvoltarea în continuare a Uniunii Economice Eurasiatice (UEEA) va fi adoptată.
"Astăzi vom examina un șir de probleme importante principiale legate de aprofundarea integrării eurasiatice. În particular, va trebui să aprobăm declarațiile pregătite la inițiativa părții ruse privind dezvoltarea în continuare a proceselor economice pentru perioada de până în 2030 și pentru perspectiva de până în 2045. În esență, acesta este un nou document de caracter programatic... Contez că vom aproba Declarația, documentând-o prin decizia respectivă”, le-a spus președintele rus liderilor țărilor UEEA.
Liderii țărilor UEE s-au întrunit în incinta Bibliotecii Prezidențiale din Sankt Petersburg, unde va avea loc ședința Consiliului Economic Suprem Eurasiatic.
Ședința Consiliului Economic Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice - Sputnik Moldova, 1920, 25.12.2023
Internațional
Consiliul Economic Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice, întrunit la Sankt Petersburg
Fluxul de știri
0