România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

ÎPS Teodosie, opinie critică despre pandemie

© Photo : Facebook / Arhiepiscopia TomisuluiArhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie - Sputnik Moldova, 1920, 23.12.2023
Abonare
ÎPS Teodosie spune că nu a fost pandemie și că nu s-a vaccinat pentru că „nu se ocupau de boală medicii, ci se ocupau politicienii şi administraţia”
BUCUREŞTI, 23 dec - Sputnik. ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a spus că s-a exagerat mult pericolul virusului în ultimii doi ani și că „așa-zisa pandemie” a fost folosită pentru a crea privilegii pentru unii.
Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, la ce s-a referit în mesajul de Anul Nou când a vorbit despre anul trecut, că a fost unul plin de zvonistică.
„La aşa-zisa pandemie (…) Nici nu a fost. A fost presupusă. Nu vedeţi câte se descoperă acum?”, a replicat ÎPS Teodosie.
El a mai fost întrebat cine susţine că nu a fost pandemie.
„Logica. Că nu a fost epidemie ca să fie pandemie. Întâi trebuie să fie epidemie şi pe urmă pandemie. Şi iată acuma nu mă aşteptam ca atât de repede să se dezvăluie aceste forţări de pandemie care au dus la nişte privilegii pentru unii şi nişte necazuri pentru alţii”, a explicat ÎPS Teodosie.
El a adăugat că nu s-a vaccinat deoarece de boală nu se ocupau medicii, ci politicienii.
„Mă refer la judecata care e acum. Se descoperă aceste lucruri în toată lumea, nu numai în ţara noastră. Când m-au întrebat dacă mă vaccinez, am spus că nu mă vaccinez pentru că nu se ocupau de boală medicii, ci se ocupau politicienii şi administrația”, a mai declarat Arhiepiscopul.
El a completat: „A fost ce a fost, dar nu a fost atât de exagerat cum s-a prezentat. Sigur că a fost ceva”.
Fluxul de știri
0