Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În Parlament a fost votată Concepția de comunicare strategică pentru anii 2024-2028

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaЗаседание парламента Молдовы 02 июнь 2022
Заседание парламента Молдовы 02 июнь 2022  - Sputnik Moldova, 1920, 22.12.2023
Abonare
Concepția de comunicare strategică și contracarare a dezinformării, a acțiunilor de manipulare a informației și a ingerințelor străine pentru anii 2024-2028 a fost adoptată astăzi de Parlament.
CHIȘINĂU, 22 dec - Sputnik. Astăzi a fost votată Concepția de comunicare strategică pentru anii 2024-2028. Documentul, criticat de opoziția parlamentară, a fost votat de 56 de deputați prezenți la ședința plenară a Parlametului.
Deputatul de opoziției Adela Răileanu a criticat dur acestă concepție spunând că din 2021 până astăzi, preocuparea constantă a acestei guvernări a fost reprimarea presei și a libertății de exprimare.
”Guvernarea se va dota astăzi cu o armă puternică de constrângere, de control și de îngrădire a libertății de exprimare”, a declarat Răilean de la tribuna Parlamentului.
Deputatul BCS în Parlamentul Republicii Moldova, jurnalist de profesie, a mai declarat că inițiativa de a crea așa-numitul Centru Patriot este „o dorință aprigă de a stăpâni total spațiul informațional și de a fabrica o realitate paralelă”.
Fluxul de știri
0