România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Au apărut înșelătoriile de Revelion în România

© Sputnik / Miroslav RotariРождественская ярмарка
Рождественская ярмарка  - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2023
Abonare
Sfârșitul de an vine cu ”țepe”: mai exact, mai multe grupuri de petrecăreți au închiriat aceeași cabană în Sinaia, fără ca proprietarul imobilului să știe. Cum a fost posibil.
BUCUREȘTI, 21 dec – Sputnik. Românii vor să intre în noul an cu voie bună, așa că mulți se gândesc să închirieze un imobil departe de casă pentru a putea petrece în voie.
Oamenii de bună credință nu se gândesc că răufăcătorii profită de acest lucru pentru a-și umple buzunarele.
Mai multe grupuri de petrecăreți au închiriat aceeași cabană din Sinaia, fără ca proprietarul imobilului să știe. Un escroc a pretins că vila îi aparține și a cerut avans celor care l-au contactat.
Oamenii au aflat că au fost păcăliți în momentul în care au găsit pensiunea pe care au rezervat-o disponibilă pe alt site. Așa că au început să facă verificări amănunțite. Au dat într-un final de proprietarul pensiunii care le-a comunicat turiștilor că și alte persoane l-au contactat după ce au fost înșelate de același escroc care furase fotografiile și susținea că îi aparține pensiunea.
Polițiștii ne avertizează că trebuie să fim precauți în momentul în care plătim avans pentru petrecerea de Revelion, transmite realitatea.net.
Fluxul de știri
0