România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Diana Șoșoacă, cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Ceaușescu

© Sputnik / Georgiana ArseneDiana Șoșoacă
Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2023
Abonare
În momentul în care participa la comemorarea eroilor de la Revoluție, Diana Șoșoacă a lăudat regimul comunist și i-a adus cuvinte de laudă lui Nicolae Ceaușescu.
BUCUREŞTI, 21 dec - Sputnik. „Vă urez un Crăciun binecuvântat cu lumină și nu unul însângerat, cum a fost acum 34 de ani. Este păcat pentru ce s-a întâmplat, e pentru a nu știu câta oară când am omorât un conducător. Realizăm cu toții că a vrut să facă bine, n-a fost un regim perfect, niciun regim nu e perfect, nu există, nici democrația, nici socialismul, nici comunismul”, a spus Diana Șoșoacă.
Senatoarea Diana Şoşoacă a ajuns din nou în atenţia presei după un scandal monstru cu liderul AUR George Simion. În urma altercaţiei cu preşedintele AUR din Parliament, Şoşoacă a anunţat miercuri că îi face plângere penală lui George Simion, după incidentul de marţi seară din Parlament, când cei doi au avut un schimb dur de replici şi chiar s-au agresat fizic. Diana Şoşoacă îl acuză pe liderul AUR de „loviri sau alte violenţe”, ameninţare, şantaj şi distrugere.
Fluxul de știri
0